Raadhuis

Raadhuis – Raadzaal en Trouwzaal
Slimstraat 2,
5071 EJ Udenhout

013 – 511.48.08
beheerder@depeppeludenhout.nl

De Raadzaal is bijzonder geschikt voor afscheidceremonies, huwelijksceremonies, exposities, recepties voor jubilea, symposia, kamerconcerten, presentaties, het houden van lezingen, etc. voor zowel zakelijke als particuliere initiatieven. De Raadzaal biedt ruimte voor groepen van max. 100 personen.
Een geluidsinstallatie en beamer zijn aanwezig. De kleine keuken is voorzien van een basisinrichting. Het is mogelijk om facilitaire ondersteuning en catering zelf te verzorgen of te laten verzorgen.

De Trouwzaal is van oudsher de zaal waar de huwelijken van de gemeente Udenhout gesloten werden. De zaal is intiem en smaakvol ingericht en nog steeds zeer in trek bij bruidsparen, ver uit de omtrek. Voor een afspraak omtrent het sluiten van een huwelijk legt u contact met de gemeente Tilburg. Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de beheerder. De Trouwzaal, ook wel Burgemeesterskamer, biedt ruimte voor 30-40 personen.

Huidige gebruikers van het Raadhuis

  • Gemeente Tilburg voor het sluiten van huwelijken.
  • Dorpsraad Udenhout voor vergaderingen, bijeenkomsten en overleggen.
  • Stichting Heemcentrum ’t Schoor.
  • Bibliotheek Udenhout voor lezingen.
  • Diverse koren en muziekgezelschappen.

Er is ruime parkeergelegenheid aan het Tongerlooplein (v. Heeswijkstraat.) Het is incidenteel mogelijk, ook achter het Raadhuis te parkeren.

In het lettertype TilburgsAns is een icoontje gemaakt van Het Raadhuis. Dit icoontje is vrij beschikbaar en kan gebruikt worden in eventuele communicatie. 

Klik hier voor meer informatie t.b.v. uw activiteit.