De Peppel

De Peppel

De Peppel
Zeshoevenstraat 36
5071 BP Udenhout

In de Peppel, op de 1ste verdieping, is het kantoor van de beheerders. Dit kantoor is tevens vergaderlocatie voor het bestuur. Ook overleggen met bestuur of bestuursleden zijn op De Peppel, tenzij anders aangegeven.

013 – 511.48.08
beheerder@depeppeludenhout.nl

In de Peppel zijn diverse lokalen op de 1ste verdieping, met de mogelijkheid van 5 tot 50 zitplaatsen en is uitermate geschikt voor het geven van cursussen en trainingen voor grotere en kleinere groepen. Er zijn repetitieruimtes voor koren, orkesten, toneelverenigingen en er kunnen muziek- en danslessen gegeven worden. Het is mogelijk voor uw instructie, cursus of training gebruik te maken van het touchscreen. U dient dit wel te vermelden bij uw reservering. De Peppel beschikt over een aparte theaterzaal met podium voor musicals en toneelvoorstellingen. In het gebouw, bij de hoofdingang, is de lift naar de 1ste verdieping. Er is een koffieautomaat (€1,=) voor een enkel kopje koffie of thee. U kunt ook eigen koffie zetten door gebruik te maken van het koffiezetapparaat. Koffie met toebehoren regelt u zelf.

Parkeren is mogelijk aan de achterzijde van de Peppel (ingang Tuinstraat)

Kinderdagverblijf Okiedokie heeft onderdak gevonden op de begane grond. Zij hebben een babygroep, dreumesgroep, peutergroep en een 3+groep. Okiedokie raadt toekomstige ouders aan om een kijkje te nemen en de sfeer te proeven. Ingang is aan de achterzijde van de Peppel. Kom via deze link bij Kinderdagverblijf Okiedokie voor meer informatie.

Dansstudio Jump geeft danslessen in diverse disciplines aan verschillende leeftijdsgroepen. Zij maken gebruik van de danszaal op de eerste verdieping (Ingang Tuinstraat.) Kom via deze link bij Dansstudio Jump voor meer informatie.

TrefpunT Senioren Udenhout is de ontmoetingsplaats voor vele senioren uit Udenhout en omgeving. De Stichting Welzijn Ouderen Udenhout huurt de ruimtes aan de Tuinstraat van stichting De Peppel. SWOU stelt die ter beschikking aan gebruikersgroepen en activeert ouderen om hun sport, hobby of spel te blijven uitoefenen. Ingang van TrefpunT is aan de Tuinstraat. Kom via deze link bij SWOU voor meer informatie.

JA|Natuurlijk heeft onderdak gevonden voor haar activiteiten in De Peppel. JA|Natuurlijk is een integraal natuurgeneeskundig behandel- en opleidingscentrum voor mens en dier. Zij maken gebruik van de ingang aan de Tuinstraat. Kom via deze link bij JA|Natuurlijk voor een overzicht van hun werkzaamheden. 

Overige gebruikers van De Peppel

  • EHBO-vereniging St. Bernardus
  • Stichting Karnaval Udenhout
  • Div. organisaties voor een cursus, vergadering of informatiebijeenkomst 
  • Contact50

Klik hier voor meer informatie  t.b.v. uw activiteit.