De Peppel

De Peppel

De Peppel
Zeshoevenstraat 36
5071 BP Udenhout

In de Peppel, op de 1ste verdieping, is het kantoor van de beheerders. Dit kantoor is tevens vergaderlocatie voor het bestuur. Ook overleggen met bestuur of bestuursleden zijn op De Peppel, tenzij anders aangegeven.

013 – 511.48.08
beheerder@depeppeludenhout.nl

In de Peppel zijn diverse lokalen, op de 1ste verdieping, met de mogelijkheid van 13 tot 18 zitplaatsen en is uitermate geschikt voor het geven van cursussen en trainingen voor grotere en kleinere groepen. Deze lokalen hebben de mogelijkheid om een beamer te gebruiken. Er zijn repetitieruimtes voor koren, orkesten, toneelverenigingen en er kunnen muziek- en danslessen gegeven worden. De Peppel beschikt over een aparte toneelzaal met podium voor musicals en toneelvoorstellingen.

Parkeren is mogelijk aan de achterzijde van de Peppel (ingang Tuinstraat). Bezoekers kunnen op een veilige manier de ingang aan de achterzijde bereiken.

Kinderdagverblijf Okiedokie heeft onderdak gevonden op de begane grond. Zij hebben een babygroep, dreumesgroep, peutergroep en een 3+groep. Okiedokie raadt toekomstige ouders aan om een kijkje te nemen en de sfeer te proeven. Ingang is aan de achterzijde van de Peppel. Kom via deze link bij Kinderdagverblijf Okiedokie voor meer informatie.

Dansstudio Jump geeft danslessen in diverse disciplines aan verschillende leeftijdsgroepen. Zij maken gebruik van de danszaal op de eerste verdieping (Ingang Tuinstraat.) Kom via deze link bij Dansstudio Jump voor meer informatie.

Overige gebruikers van De Peppel

  • EHBO-vereniging St. Bernardus
  • Stichting Karnaval Udenhout – hofkapel
  • MWBM Leren & Ontwikkelen
  • Contact50
  • SWOU

 

Klik hier voor meer informatie  t.b.v. uw activiteit.