FAQ

Ons telefoonnummer is 013 – 511.48.08

Voor beschikbaarheid neemt u contact op met de beheerder.

Organisaties die afhankelijk zijn van leden, donateurs, giften of subsidies  komen in aanmerking voor het sociale tarief.

Niet alle beschikbare ruimtes zijn naar eigen inzicht in te richten. Er moet tenminste rekening gehouden worden met brand- en veiligheidsvoorschriften. De Trouwzaal en de Raadzaal in het Raadhuis zijn gebonden aan afspraken met de gemeente Tilburg.  De les- instructie- en overlegruimtes in de Peppel, zijn in te richten naar de aard van de activiteit. 

Het podium is 15 m. breed en 10 m. lang.

De Raadzaal is de oude Raadzaal van het Gemeentehuis van Udenhout. Vanwege zijn historische allure is deze zaal geschikt voor vergaderingen, afscheidsceremonies, muziekuitvoeringen van een kamerorkest, klein of middelgroot koor, recepties, exposities of lezingen. Deze zaal is niet geschikt voor feesten en partijen en wordt ook niet als zodanig verhuurd.

Nee, dat is niet mogelijk. In de Peppel worden geen ruimtes, lokalen of accomodaties verhuurt t.b.v. een particulier feest, zoals een bruiloft, examenfeest, verjaardagsfeest e.d.

Het Kruisgebouw beschikt over een grootkeuken. Daardoor is het mogelijk om met een kleine groep hobbykoks een maaltijd te bereiden en te gebruiken. 

De grote zaal is geschikt voor vergaderingen, cursussen, overleggen, lezingen en overige bijeenkomsten voor een middelgrote groep.