FAQ

Dit kan via de contact pagina of telefonisch 013 – 511.48.08

Ons telefoonnummer is 013 – 511.48.08

Voor beschikbaarheid neemt u contact op met de beheerder.

Organisaties die afhankelijk zijn van leden, donateurs, giften of subsidies  komen in aanmerking voor het sociale tarief.

Niet alle beschikbare ruimtes zijn naar eigen inzicht in te richten. Er moet tenminste rekening gehouden worden met brand- en veiligheidsvoorschriften. De Trouwzaal en de Raadzaal in het Raadhuis zijn gebonden aan afspraken met de gemeente Tilburg.  De les- instructie- en overlegruimtes in de Peppel, zijn in te richten naar de aard van de activiteit. 

Het podium is 15 m. breed en 10 m. lang.

De Raadzaal is de oude Raadzaal van het Gemeentehuis van Udenhout. Vanwege zijn historische allure is deze zaal geschikt voor vergaderingen, het sluiten van een huwelijk, afscheidsceremonies, muziekuitvoeringen van een kamerorkest, klein of middelgroot koor, recepties, exposities of lezingen. Deze zaal is niet geschikt voor feesten en partijen en wordt ook niet als zodanig verhuurd.

Nee, dat is niet mogelijk. Stg. De Peppel verhuurt geen ruimtes, lokalen of accomodaties t.b.v. een particulier feest, zoals een bruiloft, examenfeest, verjaardagsfeest e.d.

U spreekt de datum en tijd van de huwelijksvoltrekking af met de gemeente Tilburg. Voor een reservering belt u 14 013. U kunt tevens afspreken of uw voorkeur uitgaat naar De Raadzaal (100 pers.) of de Trouwzaal, ook wel B&W-kamer genoemd. (30 pers.)

Voor bezichtiging van een zaal in het Raadhuis maakt u een afspraak met de beheerder van De Peppel. U kunt dan ook afspraken maken over gebruik van apparatuur en overige faciliteiten.

Wanneer u kiest voor het sluiten van een huwelijk in het Raadhuis, betaalt u het tarief wat de gemeente Tilburg in rekening brengt. De huur van Raadzaal of B&W-kamer (Trouwzaal) is daarbij inbegrepen.

TrouwlocatieTariefTarief zaterdagTarief zondag
    
Udenhout, B &W Kamer (Trouwzaal)€ 713,95€ 791,60€ 1132,95
Udenhout, Raadzaal€ 980,55€ 1058,05€ 1399,55

Op de 1ste verdieping zijn 2 lokalen en 1 overlegkamer. De overlegkamer is geschikt voor een kleine groep. De lokalen zijn onlangs gemoderniseerd met een nieuwe vloer en niet-lichtdoorlatende gordijnen. Daardoor is het gebruik van een beamer, ook overdag, heel goed mogelijk. Beide lokalen zijn geschikt voor een middelgrote tot grote groep (max.25 pers.) Na de verbouwing -medio 2024- zullen de overlegkamer en de beide instructielokalen ook gehuurd kunnen worden als een grote vergaderzaal.

De Theaterzaal (1ste verdieping) beschikt over een podium en de basisinrichting  voor een voorstelling. De Theaterzaal is geschikt voor een voorstelling met kinderen, try-outs van een klein gezelschap, cabaretvoorstelling, etc. De Theaterzaal is zodanig ingericht, dat buitenlicht geen invloed heeft op de voorstelling.

De Danszaal (1ste verdieping) is gedeeltelijk verhuurd. De dagdelen die nog beschikbaar zijn, zijn verspreid over de week. De zaal is primair geschikt geschikt voor danslessen. Daarnaast zijn activiteiten als yoga, fysiotherapeutische oefeningen e.d. heel goed mogelijk voor een groep van 16-20 pers.