Kruisgebouw

Het Kruisgebouw
Zeshoevenstraat 31,
5071 BM Udenhout

013 – 511.48.08
beheerder@depeppeludenhout.nl

In december 2022 heeft de gemeente Tilburg besloten dat het Kruisgebouw wordt verkocht. Het gebouw zal op termijn verbouwd worden tot een voorziening t.b.v. zorgbehoevende ouderen, waarna een zorgaanbieder het gebouw inricht om optimale zorg te verlenen. Naar verwachting zal de overdracht plaatsvinden begin 2024. Voorlopig staat het Kruisgebouw nog ter beschikking aan de gemeenschap. Om doorgang van allerlei activiteiten mogelijk te blijven maken zal de Peppel intern verbouwd worden om, vanaf 2024, onderdak te bieden aan groepen die nu gebruik maken ven het Kruisgebouw. Helaas zal de grootkeuken niet terugkomen in de Peppel.

Het Kruisgebouw heeft een grootkeuken voor het geven van kooklessen aan groepen en biedt tevens onderdak aan groepen met of zonder gebruik van keuken t.b.v ontmoetingen en/of cursussen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een individuele praktijk of klein kantoor in te richten.

Huidige gebruikers van het Kruisgebouw

  • Stichting Welzijn Ouderen (cursussen en overleggen)
  • Gemeente Tilburg (stembureau)
  • Hobbybrouwersclub ‘de Roerstok’
  • ’t Koffiemomentje
  • Imkersvereniging St. Ambrosius
  • Afscheidscentrum Bijnen

Klik hier voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid t.b.v. uw activiteit.

Afscheidscentrum-Bijnen heeft onderdak gevonden in het Kruisgebouw en heeft een eigen ingang. Het biedt een prettige plek aan nabestaanden om afscheid te nemen van hun dierbare. De familie kan op ieder gewenst moment een bezoek brengen. Àchter het gebouw is een ruime parkeergelegenheid. (Te bereiken via de Kastanjelaan.)
Kom via deze link bij Bijnen-uitvaartzorg voor meer informatie.